Работно време на експозитурите на НЛБ Банка за време на празниците

10

По повод новогодишните празници, експозитурите на НЛБ Банка ќе го имаат следното работно време:

31.12.2018 година (понеделник) – до 14 часот

01.01.2019 година (вторник) – неработен ден

02.01.2019 година (среда) до 14 часот.

Банката на клиентите им ги честита празниците и им посакува успешна и среќна година.