Работно време на филијалите и експозитурите на Комерцијална банка

23

Комерцијална банка ги информира клиентите дека филијалите и експозитурите на банката на 31.12.2018 година ќе имаат променето работно време.

Експозитурите ќе работат до 15 часот, филијалите и двосменските експозитури ќе работат до 16 часот, додека централата на банката, ќе работи исто така до 16 часот.