Реакција на деца кога прв пат пробуваат темно чоколадо

3

reklama

Интернационалната компанија Strauss Group со седиште во Израел, за својот бренд Splendid направи реклама во која главни дегустатори се децата. Децата пробуваа темно чоколадо што содржи 85% какао, а нивните реакции погледнете ги во видеото подолу.