Реклама за Lavazza од режисерот на Amélie

3

reklama

Францускиот режисер Жан Пол Жене, познат по филмот Amélie, сними реклама за кафето Lavazza. Ова е прва кампања на брендот наменета за пазарот Северна Америка, а Жене, во сопствен стил, ја раскажува приказната за основачот Луиџи Лаваца.