Реклама што ќе ве извади од памет

36

klovnПроизведувачот на органска храна Herbaria се одлучи за неконвенционален начин на рекламирање, со еден прилично застрашувачки филм. И за да нема забуна, ова е реклама за хербален чај. Преку мотото “удавете ги вашите стравови”, се демонстрира смирувачкиот ефект на Herbaria чаевите.

Дали ќе се напиете чај откако ќе го погледнете видеото?