Револуционерни естетски третмани и во Македонија

24

Со отворање на Beauty Lounge центарот Prive, пристигна и револуционерниот Зерона ласер во Македонија. По огромниот успех кој го доживеа во Америка и Западна Европа, Зерона благодарение на Prive станува достапен и на македонскиот пазар. Резултатите што се постигнуваат со овој ласер се идентични како при хируршка липосукција. Единствената разлика е во тоа што со Зерона се избегнува операцијa, игли, анестезии, модрици, лузни и постоперативни компликации.

За само две недели без посебни диети или физички тренинзи се губат 2 кг масни наслаги и до 10,2 см во обем.

Зерона ласерот е единствениот ласер во светот одобрен и сертифициран од FDI, што е гаранција дека нема никакви несакани дејствија по здравјето на луѓето, туку напротив се подобрува севкупната здравствена состојба. Голем бој на холивудски ѕвезди ја одржуваат својата форма благодарение на Зерона ласерот.

Освен Зерона ласерот, во Приве се нудат специјализирани третмани за лице и тело, масажи и anti –aging процедури со 100% природна козметика и најсовремена апаратура за разубавување и одржување на здравиот и младешки изглед на лицето и телото.