Робин Вилијамс има “Сникерс криза”

34

snickers

Сникерс и претходно снимаше реклами со познати личности кои се менуваат пред и после јадењето чоколадо. Овој пат, во новата реклама “кризира” познатиот актер Робин Вилијамс. Како се снајде во оваа улога, погледнете во видеото.