Секогаш истата стара песна кога се пие и се вози

5

reklama

Агенцијата La Chose за кампањата на француската организација за безбедност на патиштата Victimes et Citoyens употреби многу едноставен и ефективен момент – грамофон. Поентата е јасна – пиењето и возењето не одат заедно и секогаш е истата стара песна.