Шварценегер е расипувач на забава

2

svarci

Познатиот актер и поранешен гувернер, Арнолд Шварценегер, е расипувач на забавата во рекламата за мобилната видео игра Mobile Strike. Легендарниот Шварци е командант на измислена војска, а рекламата завршува со зборовите: Јас сум расипувач на забава.

Корисникот игра против трупи од војници, тенкови и воени авиони на неговите противници.