Среда нетрговски ден на Македонска берза

3

makedonska-berza-zvono

Среда (30.11.2016 година) ќе биде неработен и нетрговски ден на Македонска берза.

Неработниот и нетрговскиот ден е поради спроведување на акцијата Ден на дрвото – Засади ја својата иднина.