Старт – ап компании ќе се претстават пред меѓународни инвестотири

21

Македонски старт – ап фирми денеска ќе ги презентираат своите идеи и производи пред меѓународни инвеститори.

Настанот го организира македонско – американсакта компанија New man’s business accelerator, а на која ќе се обрати заменик министерката за информатичко општество и администрација, Марта Арсовска Томовска.