Стопанска банка воведува надоместок за подигање на готовина

3

stopanska-banka

Стопанска банка од 20-ти овој месец воведува надоместок за подигање на готовина во денари од шалтерите, соопштуваат од банката.

Надоместокот е во висина од 20 денари по поединечно подигање на готовина од страна на клиентот без оглед на висината на износот.