понеделник, 17 февруари, 2020
Почетна Ознаки транспорт

Ознака: транспорт

- реклама -

Најчитани

Немал време да јаде, па нашол решение што му носи заработка од 115 милиони...

Понекогаш продажбата знаеше да достигне толкаво ниво што немав време да испорачам сè , а имаше и периоди кога немаше ни една единствена порачка. Како и секој почеток и овој беше тежок.

Стратегија на милијардер: Секој може да претвори 5.000 долари во милион

Неговата инвестициона компанија Baron capital управува со актива од скоро 26 милијарди долари.

Градови со најчист воздух во светот

Во некои делови на светот воздухот е толку чист, што се смета за вистински мелем за белите дробови и целокупното здравје.

Ако можете да одговорите со “да“ на барем едно прашање, вие сте успешен човек

Бидете оние кои даваат, а не оние што себично земаат и сакаат да ги прескокнат скалите низ кои самите треба да поминат.

Има само 19 години, а е сопственик на три компании

Хрватот Никола Зец има 19 години, втора година е на Економскиот факултет во Риека и е сопственик на три компании.