Tip of the week: Мотивација за секоја дестинација!

3

tow

Ова лето нарачајте ги Tip of the Week прирачниците за личен и за професионален развој со 10% попуст, до 31.08.2016. Цената на прирачниците со летен попуст изнесува:

  • TIP OF THE WEEK #1:  135 денари
  • TIP OF THE WEEK #2 : 180 денари
  • Tip of the Week#1 и Tip of the Week#2: 299 денари

Со оваа акција започнува кампањата Tip of the week – Мотивација за секоја дестинација, која ова лето ќе ви овозможи максимална мотивација и уживање. Без разлика дали сте на работа, на плажа или планина, искористете ги мотивационите Tip of the Week совети, практичните примери и самоевалуционите вежби да се подготвите за нови предизвици.

Покрај веќе познатите продажни места, книжарница ТРИ, Матица, Култура, Икона, Топер, Office Plus, MR. Bricolage, за ова лето има уште две нови дестинации, Public Room и Децата од нашата улица.

Контакт за компаниски нарачки:
tow@macedonia-export.com
Тел: 02 31 21 907