Торнадо – местенка ги преплаши луѓето во Сиднеј

27

reklama

На улица во Сиднеј, Австралија, агенцијата Grand Visual обичниот постер го замени со HD видео екран. Преку екранот изгледа како патниците да имаат јасен поглед на улицата по која се приближува торнадо и ветерот крева се пред себе. Ова всушност е реклама за премиерата на филмот Into the Storm.

Слична местенка пред неколку месеци на луѓето на автобуска станица во Лондон им приреди и PepsiMax.