ЦКБ: Подигнување готовина од банкоматите без провизија до 15-ти јануари

2

centralna-kooperativna-banka-580x323

Централна кооперативна банка информира дека од 15-ти декември до 15-ти јануари оваа година, на клиентите им овозможува да подигнуваат готовина од банкоматите без провизии, стои во соопштението.

“Подигнувањето на готовина на банкоматите на банката со вашите кредитни картички издадени од ЦКБ ќе биде без провизии“, велат од банката.

Оваа промоција се однесува само за кредитни картички на физички лица.