Видео: PlayStation ја најави играта Star Wars Battlefront

2

reklama

Додека сите зборуваат за новото продолжение на филмот Војна на ѕвездите (Star Wars), PlayStation ја најави новата игра Star Wars Battlefront, која ќе биде достапна на 17 ноември. Видеото е на агенцијата BBH New York.

Седмата епизода Star Wars: The Force Awakens премиерно ќе биде прикажана низ кино салите во САД и Европа во декември.