Виртуелна прошетка низ убавините на Мадрид

3

madrid-vr

Британскиот авиопревозник British Airways и компанијата Avios направија реклама со виртуелна реалност за да ги поттикнат патниците да собираат поени од Avios со резервирање на лет за Мадрид.

Со помош на видеото, што овозможува приказ од 360 степени, корисниците може да истражат голем број лукации во Мадрид, по коишто е препознатлива шпанската престолнина.