WAACS – еколошки полнач на соларна енергија

11

waacs

Полначот WAACS овозможува полнење на различни електронски уреди на соларна енергија.

waacs 1

Станува збор за еколошки полнач бидејќи користи обновливи извори на енергија. Фотонапонската плоча завиткана во ролна ја претвора сончевата енергија во електрична.

waacs 2

Полначот има USB приклучок преку којшто може лесно да се наполнат мобилните уреди.