За оние со префинет вкус и длабок џеб – дијамантски часовници

2

Во светот на ултра луксузните часовници со кои времето секогаш ќе работи за вас.

Omega Seamaster Ploprof 1200M Co-Axial Master Chronometer

omega

Обложен со 40 каратни дијаманти.

Graff Diamonds- The Fascination

The-Fascination-Watch-by-Graff-Diamonds-972x600

Составен од 152,96 каратни бели дијаманти.

Jacob & Co – Billionaire

Jacob-Co-18-Million-Billionaire-Watch-BaselWorld-2015-11-1024x682

Украсен со 260 каратни смарагдни дијаманти.

Chanel Mademoiselle Privé Décor Camélia Nacré

chanel-mademoiselle-prive-motif-camelia-or-blanc-18k-et-diamants-cadran-onyx-camelia-et-7-diamants-boucle-80-diamants

Обложен со 390 совршено избрусени дијаманти.

Concord – Mariner Lady Diamond

concord_mariner_lady_diamonds_0320300_animated

На него има повеќе од 250 дијаманти.

Fendi – Limited Edition Fur Watch

&MaxW=640&MaxH=427&AR-141229633

Обложен со 670 дијаманти.