Започни ја својата Алкариера

17

Со помош на дигиталните алатки и со иновативен пристап спрема виртуелната регрутација, во изминатата година фармацевтската компанија Алкалоид успеа да го прошири своето семејство со 210 нови вработени.

“Аплицирај и ти за работа во Алкалоид АД Скопје и биди дел од наративот на нашата историја, на нашата успешна македонска приказна“, порачуваат од компанијата преку социјалните медиуми.

Испрати ја својата апликација на career@alkaloid.com.mk.

Фото: Facebook