Животот постојано прави нови пресметки

3

jeep-reklama

Патот низ животот нè движи во многу правци, а секој од тие правци е ново откритие и ново чувство. Тоа е пораката на глобалната кампања на американскиот автомобилски бренд Jeep. Во рекламата, препознатливиот глас од GPS навигацијата потсетува колку животот може да се промени и тоа на неочекуван начин.

За кампањата е задолжена маркетинг агенцијата DDB Chicago, а го носи името Recalculating (повторно пресметува).