АД Европа со нова локација во ГТЦ

29

АД Европа ја отвори својата нова продавница лоцирана во приземјето на Градскиот трговски центар. Со новата ребрендирана продавница во ГТЦ, компанијата започнува нова слатка страница во својата историја.

Во новиот современиот простор купувачите можат да се снабдат со највкусните чоколади, вафли, бонбони, локум и останатите слатки производи од #ФабрикаЗаЗадоволства!

Фото: Facebook