Акција на СН Осигурителен Брокер и Инвенсис – осигурај се и добиј попуст на Samsung клима

65

Со цел да обезбедат поголеми поволности за своите клиенти, СН Осигурителен брокер АД Битола и Инвенсис ДООЕЛ Скопје овозможуваат 10% попуст на набавка на Samsung клима за сите кои што ќе склучат осигурителна полиса над 3.000 денари за приватно здравствено осигурување, осигурување на имот и домаќинство или каско осигурување во СН Осигурителен Брокер.

Во рамките на промотивната кампања предвиден е попуст за следните типови Samsung клими:

  • AR од 3,5 киловати иLuzon од 5 киловати
  • Wind free од 3,5 и 5 киловати

Се работи за високо енергетски, ефикасни клима уреди Samsung, кои овозможуваат рамномерно распоредување на температурата низ цела просторија, ниска потрошувачка на електрична енергија и паметно ладење преку функцијата на вештачка интелигенција. Wind Free технологијата значи ладење и греење без непријатно дување и бучава, освен тоа на режим на континуирана работа има можност да заштеди до 77% електрична енергија.

Во овие жешки денови набавката на високо енергетска и ефикасна клима е полесна со СН Осигурителен брокер и Инвенсис.

За да добиете попуст за Samsung клима обратете се до најблиската подружница (https://snbroker.mk/lokacii/) на СН Осигурителен брокер во вашиот град и обезбедете ја вашата осигурителна полиса за:

  • Приватно здравствено осигурување –  Обезбедете пристап до сите приватни здравствени установи во државата со приватно здравствено осигурување за само 515 денари месечно.
  • https://snbroker.mk/osiguruvanja/dzo/
  • Осигурување на имот и домаќинство – Осигуретего домот и членовите на домаќинството со пакетот СН ДОМ по цени веќе од 1200 денари годишно. https://snbroker.mk/osiguruvanja/osiguruvanje-na-imot/

или

Дополнителни информации може да добиете и на: www.invensis.com.mk, info@invensis.com.mk, www.snbroker.com.mk, како и на телефоните 070 371 333 и 15 770.