Аплицирај за кредит преку Viber порака

1798

Отсега, клиентите на ФД Монимакс Финансиско можат да аплицираат за кредит  брзо и лесно, преку порака на Viber, која е една од наједноставните и најбрзите форми на комуникација.

За таа цел е имплементиран кредитниот асистент, роботче кое ја користи Viber платформата и е секогаш спремно да ви помогне да аплицирате за кредит или да одговори на сите ваши прашања.

Со избор на соодветната опција, секој заинтересиран корисник, може да се информира за условите што треба да ги исполнува за да аплицира за кредит. Со внесување на соодветен износ и рок на отплата, корисникот може да добие порака со информативна пресметка за ратите и вкупниот износ за враќање на кредитот за кој е заинтересиран.  И најважно, може брзо и едноставно, преку порака да аплицира за кредитот кој најмногу одговара на неговите потреби и можности.

Кликнете тука и уште веднаш започнете со разговор со роботчето Макси за да аплицирате за кредит или да се информирате подетално за условите и продуктите кои ги нуди ова финансиско друштво.

ФД Монимакс Финансиско се стреми постојано да нуди квалитетни и ефикасни услуги, концентрирајќи се на испорака на директен, сигурен и брз извор на финансии.

Обратете им се со доверба бидејќи им помогнале на многумина, можат и Вам!