Атрактивни цени на одредени производи во @Home овој викенд

2

tehnomarket

Атрактивни цени што ќе започнуваат од 29 денари, ќе има од 13 до 16 август на одредени производи во @Home. Останатите декоративни елементи за уредување на домот и ексклузивниот мебел ќе бидат намалени до 20%.

Ваквата, до сега со најниски цени распродажба ќе се случува во продажниот салон на @Home, овој четврток, петок и сабота, од 10 до 20 часот и недела до 16 часот.

„Летно освежување за вашиот дом со цени што започнуваат од 29 денари во @Home“ е мотото под кое брендот ќе приреди интересен настан, на кој што голем избор на уникатни производи за секој дел од домот ќе бидат достапни со екстремен попуст.