Бесплатен интернет во црногорските возови

17

vozovi crna gora

Железницата на Црна гора од пред два дена воведе интернет во новите возови.

“Со цел да ги подобриме услугите, Железнички превоз Црна Гора им обезбеди на своите патници бесплатен интернет во новите возови CAF на сите релации на кои сообраќаат”, стои на интернет страната на Железницата.

Железницата на Црна Гора лансираше и андроид апликација преку која патниците можат да се информираат за возниот ред и цената на превозот.