Бесплатен сок само за оние кои најсилно ќе вреснат

8

Royal Tru – Orange, бренд во сопственост на Coca – Cola, на интересен начин се обидува да го одбележи 31-ви октомври, Денот на вештерките.

Секој кој ќе сака да добие една лименка од Royal Tru – Orange, потребно е да вресне најсилно што може, па вендинг машината ќе му “подари“ сок. Овој пијалак е достапен само на Филипините.

Случајни минувачи се обидуваат да вреснат најсилно што можат за да добијат бесплатен пијалак, но изненадувањето допрва доаѓа…