Центар, Аеродром, Илинден и Кадино утре без струја

20

sijalica-pixabay

Фото: Pixabay

Утре во период од 9 до 11 часот без струја ќе останат корисниците од улицата Коста Новаковиќ во Аеродром, од 9 до 12 часот корисниците на Кадино и Илинден и од 9 до 13 часот без струја ќе биде општина Центар на булеварот Митрополит Теодосиј Гологанов.