Дедо Мраз на 21-от век

4

reklama

Технолошката компанија Huawei го претставува модерниот и технолошки надграден Дедо Мраз. Тој има сосема нов начин на живот.

Кампањата, под името Santa Rebooted, е направена во партнерство со организацијата Save the children, за да испрати порака дека некои деца се помалку среќни во овој период од годината.