Доаѓа новиот Fiat 500X

11

fiat

Fiat за престојниот Салон на автомобили во Париз го најави новиот модел 500X со видео во кое може да се насетат линиите на новиот автомобил. Според она што може да се види, предната маска не се разликува значајно од 500L моделот.