Експозитурата на Централна кооперативна банка на нова локација во Кавадарци

38

centralna-kooperativna-banka

Експозитурата на Централна кооперативна банка од денеска започнува со работа во нови простории, стои во соопштението.

“Банката и понатаму ќе вложува во унапредувањето на професионалноста и ефикасноста во пласирањето на банкарските производи и услуги со цел да биде чекор поблизу до своите клиенти“, велат од банката.