Голема распродажба во Скопје Сити Мол

5

Во Скопје Сити Мол во тек е голема распродажба по неверојатно ниски цени на брендирана гардероба, обувки, чанти, козметика, накит. Во оваа голема финална распродажба се вклучени над 135 светски брендови, а омилените парчиња сега се достапни до -70% намаление. По ниски и реални цени можат да се купат производите на Bata, Swarovski, Timberland, Lacoste – Nautica, Adams Shoes, Cotton, Fashion & Friends, Waikiki, Sport Vision и многу други.

Во Скопје Сити Мол, освен актуелната голема распродажба, пристигнати се и есенските колекции.