Кој е подобар: Татко и син  

110

Формула еден шампионите Кеке и Нико Розберг, инаку татко и син, се главни протагоности во рекламата на Heineken.

Рекламата ја покажува нивната “борба“ за тоа кој е подобар и кој ќе застане зад воланот да вози.