Каде е најскапиот појадок во светот?

3

Сите знаат дека појадокот е најважниот оброк во денот, но дали вреди да се потрошат илјадници долари на тоа? Некои луѓе сакаат да си го дозволат тоа задоволство. Ако сте подготвени да дадете голема сума на пари, тогаш можете да ги посетите овие луксузни места од Флорида до Лондон.

Прочитајте каде можете да го јадете најскапиот појадок во светот:

5. Jumeirah Carlton Hotel, Лондон – 67 долари

8

4. Disney World, Замокот на Пепелашка, Флорида – 70 долари

7

3. Tangberrys Coffee House, Велика Британија – 256 долари

6

3. Le Parker Meridien, Њујорк – 1.000 долари

5

2. Krispy Kreme, Велика Британија – 1.685 долари

4

1. West End’s Breakfast at Tiffany’s, Лондон – 37.600 долари

3