Како бонбоните M&M’s ги зближуваат сите

3

mms-faint-2-video-hed

Фото: Youtube

Кондиторската компанија Mars направи продолжение на рекламата за бонбоните M&M’s од 1996 година. Речиси 21 година се емитуваше рекламата како Дедо Мраз се онесвестува кога ги здогледува бонбоните, а истото и се случува и на црвената бонбона.

Сега приказната продолжува со жолтата бонбона којашто ги презема работите во свои раце и го спасува Божиќ, покажувајќи го вистинското значење на празниците.

Рекламата е дело на агенциите BBDO од Њујорк и CLM BBDO од Париз.