КБ: Промена на надоместоците за изнајмување граѓански сефови

22

Комерцијална Банка АД Скопје ги известува своите корисници дека ќе изврши промена на надоместоците за изнајмување граѓански сефови во Банката.

Новите надоместоци за изнајмување граѓански сефови ќе се применуваат од 01.10.2019 година, информираат оттаму.
Фото: Pixabay