Кетрин Денев го продава својот замок од 10-ти век за 3,2 милиони фунти

6

Француската актерка Кетрин Денев ќе го продаде својот замок од 10-ти век, кој се наоѓа во живописно париско предградие, за неверојатни 3,2 милиони фунти. Кетрин Денев, 70-годишната актерка номинирана за Оскар, поминувала многу време во овој замок со децении, уживајќи во убавината што ја нуди околната природа. Сега задоволството од престојот во овој луксузен имот ќе му припадне на некој друг.

Погледнете како изгледа овој луксузен имот.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10