Клубот Матица денот на насмевките го поврза со 23-от роденден

24
matica rodenden
Денот на насмевките, Клуб Матица реши да го поврзе со прославата на 23-от роденден на Клубот, со акцијата која имаше за цел да подари многу љубов, насмевки и ведрина.
Беа подарени 10.000 срца, а се вратија 9.500 насмевки. Беа споделени повеќе од 300 фотографии на социјалните мрежи. Со ова Клуб Матица #лоцираше љубов и го прослави својот роденден!