Копаоник бизнис форум одложен за мај 2021 година

14

Копаоник бизнис форум наместо во март ќе се одржи во мај 2021 година.

Според Здружението на економисти на Србија, годишниот состанок за најактуелните економски, политички и социјални теми во регионот ќе се одложи поради пандемијата Ковид-19 и ќе се одржи од 23 до 26 мај следната година.

Копаоник бизнис форум е место на кое се почнуваат конструктивни расправи и анализи на сè што е направено претходната година.

Фото: Facebook