Креативна реклама на Honda CR-V од 60 секунди

3

honda

Јапонскиот производител на автомобили Honda лансираше нова реклама за моделот Honda CR-V Series II.

Главен протагонист во рекламата е мало девојче со играчка – розов коњ. Но, по играта коњот останува без глава, па целото семејство се упатува во потрага по вистински коњ на ранчот The Ranch of the rainbow.