Last Minute распродажба во Скопје Сити Мол, попуст до 80%

3

popust

Како што доликува на една вистинска метропола, Скопје ќе има вистинска Last Minute распродажба по екстремно ниски цени. Концептот развиен од Скопје Сити Мол, а наменет за сите граѓани кои секојдневно го посетуваат молот, ќе се реализира од 20 до 25 август. Цените, специјално дизајнирани за оваа пригода, се наменети да ги предизвикаат сите љубители на брендовите сместени во најголемиот шопинг центар во државата, да дојдат и да одберат дел од нивните производи.

“За крајот на летото традиционално во повеќето трговски центри се прави чистка на старите колецкии, па цените се разликуваат драстично од првичните, можете да најдете артикли и до 80% попуст. По одморите, сите сме финансиски исцрпени, па токму затоа решивме и успеавме да обезбедиме одлични цени за омилените парчиња на сите генерации”, изјавија од маркетинг тимот на Скопје Сити Мол.

Инспирирани од цените кои ќе бидат намалени и до 80%, Скопје Сити Мол ги кани сите љубители на шопингот да ја искористат Last Minute распродажбата.