Летна супер атрактивна акција на Техномаркет

4

Samsung_Tehnomarket

Сите производи од бела техника на Samsung ќе бидат достапни со голем летен попуст во продавниците на Техномаркет. Со оваа акција Техномаркет и Samsung го означуваат почетокот на летните одмори.

Од 14 па се до 20 јули, одличните производи на реномираниот бренд ќе можат да се набават по вистински пристапни цени, а со секоја сметка од над 5.000 денари, купувачите ќе добијат летен подарок – крпа за плажа од италијанскиот бренд Coincasa.

Со ова акциско намалување, најголемиот ланец на продавници за бела техника, апарати за домаќинство и IT производи уште еднаш ја потврдува својата заложба, да ги направи производите од својот асортиман, што е можно поблиску до домовите на потрошувачите.