Меколи Калкин повторно Сам дома по речиси 30 години

47

Технолошкиот гигант Google има нова реклама во којашто го претставува новиот асортиман на производи.

Главна улога во рекламата е Меколи Калкин, а тема е култниот филм карактеристичен за овој период од годината – Сам дома.