Mercedes порачува: Вози тивко, празнувај гласно

3

Во екот на предновогодишната сезона, Mercedes Benz направи реклама во која едно семејство ужива во тивкото возење и пејат божикни песни.

Рекламата го претставува целосно електричниот модел EQC што ја комбинира “електричната интелигенција“ со перфектната тишина и елеганција во духот на празниците.