Најелитните клубови во Мајами

3

Мајами е една од најпознатите туристички дестинации во САД. Се наоѓа во јужна Флорида, кадешто е вечно лето. Мајами е омилен град и на милионерите и таму можете да ги видите некои од најскапите куќи во светот. Холивудските ѕвезди често го поминуваат својот одмор на плажите во Мајами во текот на денот, а вечерта се забавуваат во елитните клубови. Тука ноќниот живот е еден од највозбудливите во светот и забавата трае 24 часа.

Погледнете ги најелитните клубови во Мајами:

5. Mansion

5

4. Bamboo

4

3. Mova

3

2. Skyline

2

1. Skybar

1