Неизмерна благодарност за плодните моменти

2

Големо благодарам до Вас, наши клиенти и деловни соработници, што нè поддржавте, што најдовте време во денот да нè посетите во изложбениот салон, да ја посетите нашата фејсбук и веб страна, што верувавте во нас и нашиот бренд, за сета љубов и позитивни забелешки кои се длабоко ценети и влијателни во нашето растење како компанија, порачуваат од Солопром.

Оваа година беше многу голема за нас. Го надополнивме нашиот асортиман со нови материјали и производи, но и целосно го преуредивме нашиот салон и на нашите материјали и производи ја додадовме премиум понудата од Витрина. Со иста мера сме горди што услужниот погон во Бутел го опремивме со најсовремени машини, кантерица којашто користи ПУР лепак за врска и ЦНЦ машина опремена со пет оскин агрегат.

За следната година испланиравме многу работи, оттаму можете и да очекувате многу нови производи, полесен пристап до нив и многу моменти на забава.

novogodisna_footer580