Незаборавна тура низ имот вреден 27 милиони долари

14

Кели Портер, управувачки партнер во инвестициската банка Woodside Capital Partners, потроши седум години и милиони долари во реновирање и уредување на својот дом Los Altos Hills, Калифорнија. Според Silicon Valley Business Journal, сега ја продава за 27 милиони долари. Портер во 2008 година ја одреди вредноста на имотот на 45 милиони долари, за потоа да ја намали на 36 милиони долари.

Погледнете како изгледа оваа милионски вредна куќа.

1

2

3

4

5

6

7

8

10

9

11

12

13

14

15

16

17

18

19