Никогаш не е доцна за ПЛАН Б

18

Без оглед дали сте невработен, вработен, студент, пензионер или земјоделец, штедилницата ФУЛМ ве охрабрува за нов почеток со финансиска поддршка.

Оваа есен, штедилница започнува со кампањата ПЛАН Б наменета за сите оние кои сакаат да започнат нов бизнис и имаат потреба од финансиска поддршка.

Во филијалите на ФУЛМ можете да побарате кредит за СТАРТ-АП бизнис од 10.000 до 400.000 денари, со рок од 12-72 месеци. Треба само да ја раскажете вашата идеја за бизнисот и да очекувате истата да биде одбрана за најоригинална и најкреативна идеја и наградена со подарок лаптоп.

Сите лица кои ќе подигнат кредит, со намена за СТАРТ-АП БИЗНИС, и притоа ја раскажат својата идеја за бизнис (на образец во филијалите), во периодот од 10.09.-31.10.2018 година, влегуваат во изборот за победник и добитник на лаптоп од Штедилница ФУЛМ за најоригинална и најкреативна идеја.