НЛБ Банка со две промотивни кампањи од први февруари

21

НЛБ Банка спроведува две промотивни кампањи за НЛБ Потрошувачките кредити и НЛБ мКлик мобилното банкарство за физички лица во периодот од први до 28-ми февруари оваа година, стои во соопштението.

Во рамки на промотивната понуда за НЛБ Потрошувачки кредити, банката ги нуди НЛБ Виолетовиот плус со полиса за осигурување на живот и НЛБ Сребрените потрошувачки кредити, со поповолни каматни стапки и без трошоци за одобрување. Останатите НЛБ Потрошувачки кредити се одобруваат со 50% пониски трошоци.

Во истиот период банката води промотивна кампања за НЛБ мКлик мобилното банкарство. Во рамки на кампањата сите клиенти кои ќе направат минимум пет трансакции преку НЛБ мКлик мобилното банкарство, добиваат подарок – патничко осигурување.

НЛБ мКлик мобилното банкарство на корисниците им нуди можност за извршување на сите банкарски трансакции, во било кое време и од било кое место, без потреба од посета на банката. Преку НЛБ мКлик клиентите имаат постојан увид на состојбите и прометот на сите свои сметки, можат брзо и едноставно да плаќаат со само еден клик и директно да комуницираат со банката.

НЛБ мКлик апликацијата е достапна на Google Play и Apple Store и може самостојно да се инсталира без потреба да се посети банката.